Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 6 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Dintre prostovani

  Inca odata vedem cat se pline de jeg sunt autoritatile ce au obligatia si chiar se falesc ca ei au grija ca prostanacii cetateni in prostia lor sa nu se imbolnaveasca de coronaistovita. Ce a facut oare cel ce a primit un cadou de 10 ori mai mare doar pt ca si-a deschis gura? Bai prosti mai vis , nu vedeti ca asta se vrea, sa nu cumva sa ripostati in vre-un fel la bataia de joc a asaziselor autoritati ??? Cum adica pt atata , bietul om sa primeasca asa o amenda??? Trezeste-te romane daca vrei sa mai existi. Iar B. Radu asta , cand simti ca pute a buda , nu tre sa faci multe, doar inchide gura.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Da ,țăranusu, eu mare Milițian, ,haaa, amenda,”cât sefu”???20000,,,😐pana a transformat varu cât înseamnă ăla a scris și a fugit 😐tragic ,,foarte tragic ,,,personal????DA !!EU LA MILITIAN DA ÎI DĂDEAM ÎN CAP!!!!! de ce ??Pentru ca în morții lui de idioți eu 20000 de lei cinstit în România nu îi fac TOATĂ VIAȚA! !!!

   PS .unu fugit și refugiat în străinătate de traiul Bun din România!!!!!

   Reply
 2. 2

  filantropu

  … e atata liniste p’afara… si ce degajat se circula… Pai sa nu-i dam dreptate lui B.
  Gates! Prea ne “loveam” de toate ramele, prea ne statea in cale toata prostimea, ba pe DN, ba prin statiuni, ori in poienite.. Acum circul pe linia continua fara greata ca ma filmeaza vreun frustrat! Bai termitelor, vedeti si partea buna a lucrurilor, ca acum nu mai trebuie sa cheltuim cu coloana oficiala… Iar voi, ramelor, stati acas’! Lucrati de acas’! Chiar nu avem nevoie de voi! E ceva ce nu ati inteles?! La’s ca vine vaccinarea si scapam cu adevarat de voi in cativa ani…

  Reply
 3. 3

  OPtional

  Deci amenda e degeaba, diind vorba de hetnicim care oricum nu platesc nici o amenda. Noroc cu virusul, ca mai reduce din ajutoarele sociale

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei