Au mai fost testate peste 100 de cadre medicale

2


Marți, prin sprijinul Fundației Gaudium și a Clinicii Sanador au fost testate 50 de cadre medicale de la Spitalul Costești Carol I.


Măsura s-a impus după ce medicul Felix Sârboiu, cel la care a fost confirmată infecția cu COVID-19 a făcut gărzi și la unitatea spitalicească amintită. Tot marți au fost testate și cadre medicale de la Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești după ce la o asistentă medicală care a intrat în contact cu Felix Sârboiu, s-a confirmat infecția cu coronavirus. În prima fază au fost efectuate teste rapide iar surse din rândul cadrelor medicale susțin că trei ar fi ieșit pozitive, ulterior fiind făcută și testarea PCR. Recoltările au fost făcute cu un echipaj mobil, testele fiind analizate la clinica Sanador. S.M.


2 COMENTARII

  1. Hai sa va spun eu cum s-au făcut testele la județean: sa testat chirurgia vasculara (secția doctorului Sarboiu)inclusiv pacientii,sau testat câteva asistente de pe blocul operator și câteva de la terapie intensivă. Restul testelor sau făcut pe ochi frumoși adică doctori,asistente de pe alte secții inclusiv de pe la județean 2,personal tesa,etc care nu au avut nici o treabă sau contact .Asta e adevărul fraților ce mai la deal la vale. Nu sa făcut nici o anchetă a DSP-lui cu potențiali contracții,absolut nimic. Vrăjeală multa in presa și tv la prostime.

  2. Sa ne spună și nouă doamna Irina pe ce criterii face ea lista cu persoanele care vor fi testate atâta timp cât DSP nu a făcut nici o anchetă pentru a stabili posibili contacti??? Deci cum formezi lista
    pentru testare??? Sa ne explice rotirea personalului fără știrea conducerii spitalului de pe o secție pe alta , de lipsa materialelor ce sa mai vorbim……….!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.