Procesiune cu moaştele Sfintei Muceniţe Filoteia, în județ!

1
1


Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a luat decizia de a organiza o procesiune în cadrul căreia racla în care odihnesc moaştele Sfintei Mucenițe Filoteia de la Curtea de Argeș, vor fi purtate prin judeţ, pentru încetarea epidemiei de Coronavirus Covid-19, astăzi. Maşina care va purta racla va trece prin faţa spitalelor din Argeş. Credincioşii nu se pot alătura, fiind îndemnaţi să de roage din case. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

  1. Am impresia că biserica in aceste momente, face orice pentru a ieși din anonimat. Domnilor preoți, stați acasă și așteptați ordine. Nu vă mai erijati deasupra că nu sunteți. In negura timpului mereu a existat o cruce a unui preot care s-a împotrivit și a făcut mereu ce a vrut.
    Atunci când este bine, primiți în biserici la botez și cununii toate paparudele cu sânii pe afară și cu picioarele goale și nu țipați că vă jignesc . Închideți ochii și cântați acolo și le luați banii.
    Acum că nu este voie să ieșim, voi vreti să induceti impresia că sunteți subjugati. Oribilă gândire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.