Cioban rătăcit, găsit epuizat pe un câmp!

0



În urmă cu o săptămână, un cioban în vârstă de 59 de ani, din comuna Corbi, a dispărut de la o stână din comuna Răteşti. A fost găsit ieri într-o stare de epuizare greu de deschis în cuvinte. Dormea pe un câmp, deshidratat, înfrigurat şi cu spatele încovoiat şi fiindu-i imposibil să se îndrepte.


Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost sesizați, în cursul serii de marţi prin dispeceratul de urgență 112, despre plecarea voluntară a unui bărbat de 59 de ani, domiciliat în Corbi, de la stâna din localitatea Rătești, unde lucra. Ciobanul aflat în stare de ebrietate, a plecat în noaptea de 14 spre 15 aprilie, fără a mai reveni. Le-a spus colegilor să merge să caute un câine dispărut de la stână. Deşi trecuse aproape o săptămână, ciobanii au sunat la poliţie abia marţi. Au fost formate echipe de căutare de la ora la care a fost primit apelul, fiind căutat continuu. În această dimineaţă, bărbatul a fost găsit pe un câmp, la aproximativ 4-5 kilometri distanţă de stână. Dormea chircit direct pe pământ. Tremura de frig şi era foarte slăbit. A spus că nu a mâncat nimic şi nu a băut apă de câteva zile.
Era dezorientat şi nu ştia ce a făcut în tot acest timp. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, fiind transportat la spital pentru îngrijirile de care avea nevoie. Când să-l aşeze pe targă, cadrele medicale au avut o problemă. Pacientul nu putea să stea pe spate, fiind încovoiat după ce zile la rând a stat chircit pe pământul rece. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.