Nu aveau o urgență, și au fost amendați

0


De ceva timp, Câmpu­lungul este sub pro­tecţia jandarmilor din cadrul IJJ Argerş, iar situaţia este destul de clară, s-a instaurat starea de linişte. Pe lângă jan­darmii colonelului Gheorghe Lupescu şi poliţiştii comisarului şef Marian Iordache sunt pe străzi. Astfel se poate stabili o stare de bine la Câmpulung.
Jandarmii Argeşeni, într-o misiune de patrulare au depistat în Câmpulung, în cartierul Grui din Câmpulung, doi tineri care nu aveau declaraţia pe proprie răsundere şi nici nu au putut justifica prezenţa lor în acea zonă.
De asemenea, cei doi nu au putut preciza nici care era urgenţa pentru care au ieşit din casă. L. Bogdan se deplasa cu autoturismul şi a fost oprit pentru. L. Bogdan nu a putut preciza care era urgenţa pentru care a plecat de la domiciliu şi nu avea nici declaraţie. Din acest motiv, a fost sancţionat conform prevederilor O.M. nr. 3 cu o amenda de 2.000 lei. A mai fost sancţionat pentru aceeaşi abatere L. Eusebiu, care, se pare că, venise în ajutorul primului bărbat. Şi L. Eusebiu a primit o sancţiune de 2.000 lei. Pentru că cei doi au încălcat prevederile Ordonanţei militare numărul 3, articolul 1 şi 4. Jandarmii argeşeni vă atrag atenţia că acţiunile de patrulare vor continua, iar măsurile care se vor lua sunt conform Ordonanţelor militare emise de la data intrării în situaţie de urgenţă. M.S.