A clacat în carantină

0
0



Alertă ieri, la un centru de carantină instituţionalizată din Piteşti, acolo unde avut loc o tentativă de sinucidere. Un tânăr argeşean în vârstă de 27 de ani, a avut o cădere nervoasă. Acesta avea halucinaţii, în timpul cărora a urcat pe acoperişul clădirii ameninţând că va sări în gol. 


Jandarmii care asigurau paza centrului de carantină din Piteşti, au sesizat poliţia că unul dintre bărbaţi s-a urcat pe acoperişul clădirii. Extrem e agitat, tânărul ameninţa că se aruncă. El cerea să fie dus la spital acuzând că nu mai suportă să stea în carantină. La faţa locului a mers un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Argeş şi poliţişti, inclusiv un negociator din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş. În scurt timp bărbatul care stătea chiar pe margine, a fost convins să renunţe la intenţiile sale.
Dus la Psihiatrie
Cum tânărul se plângea că nu mai suportă carantina, au fost făcute verificări, pentru a se afla de câtea zile stătea omul închis în cameră. S-a stabilit că era plasat numai de o zi în centrul amintit, după ce s-a întors din Olanda. Tânărul nu figura că ar mai fost fost plasat în izolare la domiciliu sau în carantină de la începutul pandemiei. Era evident că are probleme de natură psihică, cu atât mai mult cu cât, în timpul evaluării medicale, echipajul şi-a dat seama că bărbatul are halucinaţii. A fost dus la Secţia de Psihiatrie, acolo unde va fi ţinut singur într-un salon. Din cauza carantinării, dat fiind faptul că a venit dinr-o zonă roşie, vor trebui luate măsuri speciale pentru pacient. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.