Concubinii au băut şi s-au bătut!

0
  • Leana şi Costel, varianta de Piteşti!



Un caz ce ar face cele­berele personaje „Leana şi Costel” să plăească de invidie a avut loc la Piteşti într-una din serile trecute. O femeie a ajuns la spital iar fostul ei concubin „s-a răcorit” o noapte în arest după întâmplarea care le-a adus celebritatea.


Sâmbătă seara, Florin N., de 31 de ani din Piteşti, s-a întâlnit cu fosta lui concubină, o piteşteancă în vârstă de 31 de ani. Deşi nu mai formează un cuplu de câteva luni, cei doi au stat la taclale şi au băut împreună o cantitate apreciabilă de alcool, după cum a reieşit din cercetări. După ce s-au îmbătat au plecat împreună, pe jos, către casă. În timp ce coborau nişte scări în zona Banat din Piteşti, s-au luat la ceartă, amintindu-şi de neînţelegerile din timpul perioadei de concubinaj. Furios, bărbatul a pocnit-o. Femeia lovită destul de tare dar şi ameţită de alcool, s-a prăvălit pe scări, fiind rănită. În timpul incidentului i-a dispărut telefonul. A alertat poliţia acuzând că a fost tâlhărită.
Reţinut pentru loviri
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au demarat cercetările, stabilind că femeia a fost lovită de Florin N. tot el devenind şi principalul suspect. În urma agresiunii victima a avut nevoie de circa 5 zile de îngrijri medicale. Anchetatorii au stabilit că victima a pierdut telefonul în împrejurări pe care nici măcar a nu şi le mai aminteşte. Cert este că aparatul nu a fost găsit nici până azi, dar nici la fostul concubin nu a fost depistat. Deşi iniţial anchetau o tâlhărie, oamenii legii şi-au dat seama că nu este vorba de aşa ceva iar Florin N. a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de loviri. Ieri a fost prezenat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti însă, în urma audierilor procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar împotriva piteşteanului. Printre interdicţiile impuse prin măsură , bărbatul nu are voie să ia legătura în vreun fel cu fosta concubină. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.