Şi-a ameninţat soţia cu cuţitul

0
  • Bărbat reţinut



Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Mioveni a petrecut o noapte în arest după ce şi-a atacat soţia cu un cuţit. Bărbatul a avut o criză de gelozie, şi a provocat un scandal teribil. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Împotriva lui, Judecătoria Piteşti a emis şi un ordin de protecţie. Nu mai are voie să se atingă, sau să ia legătura în vreun fel cu femeia agresată!


În dimineaţa de 13 mai, Ştefan Ş. De 54 de ani, din Mioveni şi-a lovit nevasta şi a ameninţat că o taie cu un cuţit. Femeia a sunat la 112 iar la sosirea poliţiştilor au concluzionat că se întrunesc condiţiile emiterii unui ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile împotriva bărbatului. Cercetările au continuat pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru violenţă în familie. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, duminică. Între timp, a fost înaintată la instanţă propunerea emiterii unui ordin de protecţie pe o perioadă mai lungă, judecătorii confirmând propunerea.
Potrivit deciziei judecătoreşti dar şi a măsurilor impuse prin controlul judiciar, bărbatul nu are voie să meargă la adresa unde locuieşte soţia, nici să ia legătura cu ea în vreun fel.  În cazul în care încalcă hotărârea, riscă să ajungă înapoi în arest. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.