Hoţul a demontat farurile camionului

0



Un şofer străin care parcase maşina într-o zonă special amenajată de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, a avut ghinionul să aibă de-a face cu hoţii români. Când s-a trezit dimineaţă, conducătorul a constatat că nu mai poate pleca la drum după ce, în cursul nopţii i-au fost demontate mai multe componente de la maşină.


Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș. Oamenii legii cu constatat că făptaşul a mers noaptea 12 spre 13 martie în parcare şi a demontat farurile camionului dar şi alte componente, valoarea toală a bunurilor furate ridicându-se la 4.000 de lei. S- a stabilit că hoţul este Daniel Marian J. de 25 de ani, din comuna Bogaţi. Acesta a mai fost cercetat în trecut pentru acelaşi gen de fapte.
A fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. A fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În acest timp nu are voie să ia legătura cu păgubitul dar şi dacă ar vrea, nu ar avea cum, pentru că, după comiterea faptei conducătorul auto a plecat în ţara lui de origine.  M.Sandu