I-a furat banii de salarii unui patron!

0
  • Un hoţ voiajor



Un bucureştean, cunoscut hoţ voiajor, a fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzat de furt calificat după ce a sustras dintr-o maşină, nici mai mult nici mai puţin de 40.000 lei. Cel prădat este patronul unui depozit de ma­teriale de construcţii şi le-a spus ancheta­torilor că banii erau pentru salariile angajaţilor.


Fapta a avut loc pe data de 3 februarie, în centrul Piteştiului. Patronul unui depozit de materiale de construcţii din Bascov se afla la volanul maşini sale de teren. A oprit maşina ca să plătească o factură de telefonie şi a blocat uşile din telecomanda de la cheie. Nu a verificat portierele, fără să ştie că în tot acest timp un hoţ voiajor îl urmărise pe traseu. Când s-a întors a constatat că îi lipsea din torpedou suma de 40.000 de lei. A sunat la 112, cazul fiind preluat de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Piteşti. Cu ajutorul camerelor de supraveghere oamenii legii au refăcut întreg traseul patronului. S-a constatat că o maşină era pe urmele sale. Când a oprit SUV-ul a oprit şi celălalt autoturism. Hoţul a coborât şi a deschis portiera din spate a maşinii de teren, fără ca afaceristul care plecase de lângă masină să îşi dea seama. Infractorul a lăsat uşa apropiată, ca să nu se vadă că este dechisă. Când patronul a fost acţionat butonul încuietorii, uşa din spate a rămas descuiată.
A promis că va înapoia toată suma
Imediat după ce acesta a intrat să îşi achite factura, hoţul a scotocit prin autovehicul găsind banii în torpedou. Până la întoarcerea păgubitului individul s-a urcat în maşina lui şi a dispărut. Poliţiştii au stabilit că făptaşul este Teodor Gheorghe S., de 49 de ani, din București. Bărbatul este recidivist şi cunoscut pentru comiterea mai multor furturi similare în diverse oraşe din ţară. Obişnuieşte să urmărească maşini scumpe pe traseu şi după metoda descrisă mai sus, fură tot ce găseşte de preţ. Poliţiştii argeşenii au făcut percheziţii acasă la suspect însă banii nu au fost găsiţi, având în vedere că a trecut ceva timp de la comiterea faptei. Bucureşteanul a fost reţinut, sâmbătă fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteși, acolo unde a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. În timpul audierilor inculpatul a promis că îi va înapoia banii afaceristului. M.S.