Motociclistul urmărit a lovit echipajul

0



Un motociclist din Pitești a ajuns în arest sâmbătă seară după ce a lovit o mașina de poliție. Acesta nu a vrut să oprească la semnal și a fost urmărit, fiind prins după circa 10 minute. A acroșat echipajul în timp ce încerca să fugă din nou.


Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au observat în trafic pe DN 65 un motociclist. L-au recunoscut știind că este un piteștean al cărui permis este suspendat. I-au făcut semnal de oprire însă, în loc să tragă pe dreapta acesta a accelerat reuşind să se facă nevăzut. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui, cerând ajutorul colegilor. Ion Ilie I. de 30 de ani, din Piteşti a fost reperat de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti pe strada Perilo din comuna Bradu, o stradă destuld e îngustă. Motociclistul a încercat să treacă pe lângă echipajul care venea din sens opus, dar a lovit maşina poliţiştilor. În momentul impactului, Ion Ilie I. a fost proiectat peste maşină, dar a scăpat nevătămat dat fiind faptul că purta echipament de protecţie.
Conducea fără permis!
Ceea ce bănuiau oamenii legii s-a adeverit. Motociclistul,agent la o firmă de pază şi protecţie din Piteşti, avea permisul de conducere suspendat de la sfârşitul anului trecut. Acesta era deţinător de permis de categoria A având dreptul să conducă numai motociclete. A urcat la volanul unui autoturism fiind prins de oamenii legii. I-a fost suspendat permisul dar cu toate acestea el a continuat să conducă motocicleta. A fost dus la sediul Serviciului Rutier Argeş acolo unde, în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri bărbatul a fost plasat sub control judiciar. Ion Ilie I. a mai avut probleme cu legea. În anul 2016 el a fost condamnat la 10 luni cu suspendare, tot pentru conducere fără permis.
A avut o perioadă de supraveghere de 2 ani, timp în are a stat cuminte dar din nefericire, acum şi-a reluat vechile obiceiuri. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.