Directoare BRD confirmată cu coronavirus

0



În ultimele zile numărul cazurilor de coronavirus a crescut permanent. Printre cei infectaţi sunt şi angajaţi din două sucursale BRD şi trei angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială Piteşti. Prefectul Emanuel Soare a confirmat numărul de cazuri. 


O sesizare a sosit pe adresa redacţiei noastre prin care eram informaţi că mai mulţi angajaţi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Piteşti ar fi infectaţi cu COVID-19. Având în vedere că instituţia amintită are în subordine creşe şi grădiniţe am dorit să aflăm dacă sunt şi angajaţi din aceste departamente. De asemenea, printre cei infectaţi cu coronavirus se numără şi directoarea unei sucursale BRD, acesta fiind internată la Spitalul Mioveni, se pare, în stare gravă. Prefectul Emanuel Soare a confirmat infectările: „ Într-adevăr există două cazuri de infectări cu coronavirus la BRD, o doamnă de la sucursala Mioveni şi o altă angajată de la o sucursală din Piteşti. Cazurile au fost confirmate în acest week-end şi ştiu că ambele filiale au fost închise pentru dezinfecţie, imediat după ce rezultatele au ieşit pozitive. Nu ştiu nimic despre starea doamnei (n.r director). Şi la Direcţia de Asistenţă Socială Piteşti sunt trei cazuri confirmate, între acestea fiind o doamnă cu copilul acesteia, internaţi la Valea Iaşului. Nu ştiu exact dacă este vorba de creşe sau grădinţie, ştim că sunt trei angajaţi din trei instituţii diferite din cadrul Direcţiei generale de Asistenţă Socială Piteşti”.
Traian Traicu şef de relaţii cu mass media din cadrul BRD, a precizat pentru Curierul zilei că la nivelul judeţului Argeş, la momentul actual, există un singur caz confirmat de coronavirus, printre angajaţii BRD. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.