A fost stabilită cauza morţii fetiţei de 12 ani!

0
0

O fetiţă în vârstă de 12 ani a murit joi, în condiţii suspecte. Copila  a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti în stop cardio respirator, după ce  rudele au povestit că a fost lovită de un mânz. Vineri a fost făcută autopsia, medicul legist stabilind că fetiţa a avut o moarte violentă. M.S. 

Fetiţa în vârstă de 12 ani, din comuna Schitu Goleşti, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, în stare critică. La Spitalul de Pediatrie Piteşit, în ciuda manevrelor de resuscitare nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată.

În urma autopsiei, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Argeş a stabilit că moartea fetiţei a fost violentă. Cauza decesului este, potrivit rezultatului necropsiei, insuficienţă cardiacă datorată unui traumatism toracic puternic. S-a constatat că micuţa a fost lovită în zona inimii.

Potrivit cercetărilor s-a stabilit că fata s-a dus la un unchi urmând să stea cu copiii minori pentru a-i supraveghea, pe perioada în care părinţii arau un teren. S-a apropiat de un mânz care păştea ca să-l mângâie. Animalul a lovit-o tare cu copita. Fetiţa a căzut leşinată. A fost preluată de echipajul ambulanţei la circa două ore după accidentul suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.