Trei mașini s-au lovit în Craiovei! Un şofer este băut!

0
0

Marţi dimineaţă, un şofer neatent a provocat o tamponare în lanţ pe strada Craiovei, din Piteşti. Tânărul de 20 de ani, nu a acordat prioritate, a lovit un autoturism pe care l-a proiectat într-o autoutilitară. În timpul cercetărilor s-a stabilit că unul dintre conducătorii auto implicaţi era sub influenţa alcoolului. M.S.

 

Potrivit cercetărilor poliţiştilor de la Biroul Rutier Piteşti, tânărul de 20 de ani, din judeţul Covasna aflat la volanul unui Ford, circula pe strada Pătraşcu Vodă. Nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Golf condus de un alt tânăr, de 29 de ani, din judeţul Olt şi a intrat în coliziunie cu acesta.

În urma impactului, Volkswagenul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Piteşti. În timpul verificărilor oamenii legii au stabilit că piteşteanul are o concentraţie de alcool de 0,14 la mie în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier nu a fost nimeni rănit. Şoferul băut a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.