Felicitaţi de preşedinte

0
1


Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, era un conducător fericit la finalul partidei de marţi seară, cu Rapid Bucureşti, câştigată de alb-violeţi cu 2-1. Oficialul argeşean a mers la hotelul la care echipa din Trivale face cantonamentul pentru a-i felicita pe jucători şi antrenori pentru succesul din Regie. Gentea consideră că după victoria cu giuleştenii, şansele echipei FC Argeş de a reuşi promovarea în Liga I au crescut considerabil, însă le cere jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ pentru că lupta pentru promovare nu este încheiată. Conducătorul grupării din Trivale le-a transmis jucătorilor că victoria din Regie, contra Rapidului, trebuie dublată de un succes în restanţa de vineri, de la ora 17.30, de pe propriul teren, cu CS Mioveni.
Suporterii au celebrat victoria!
Succesul înregistrat de FC Argeş în confruntarea cu Rapid, a adus multă bucurie în rândul suporterilor piteşteni care au ţinut să fie alături de echipă. După meciul de marţi seară, fanii i-au aşteptat pe fotbaliştii alb-violeţi la întoarcerea de la Bucureşti şi i-au întâmpinat cu fumigene şi celebrul cântec pentru formaţiile care promovează din Liga 2 în Liga 1: ”Adio Serie B!”. Deşi nu au putut fi prezenţi pe stadion din cauza pandemiei de COVID-19, vulturii-violeţi au promis că vor fi alături de echipă şi la următoarele jocuri din acest play-off. Jucătorii i-au asigurat că vor face tot ce ţine de ei pentru a reuşi mult dorita promovare în Liga I.
Blejdea s-a operat de menisc
Andrei Blejdea, mijlocaşul lui FC Argeş, va rata finalul acestui sezon competiţional din cauza problemelor medicale cu care se confruntă. Golgheterul alb-violeţilor s-a operat acum câteva zile de menisc şi va fi indisponibil pentru finalul acestui play-off în care se va decide echipele care vor promova în Liga I. Blejdea este una dintre piesele de bază în angrenajul formaţiei pregătite de Ionuţ Badea. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze 12 goluri în acest sezon, fiind golgheterul echipei din Trivale. Chiar dacă nu va putea fi prezent pe teren în meciurile care au mai rămas de jucat din acest play-off, Blejdea este convins că echipa la care evoluează are puterea să îndeplinească obiectivul. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.