„Nu s-au încheiat şansele la promovare!”

0
  • Claudiu Niculescu a concluzionat după eşecul cu UTA



Supărarea a fost destul de mare în tabăra galben-verde la finalul meciului cu UTA, Mioveniul ratând o şansă foarte mare de a lua o opţiune serioasă în vederea promovării.


După joc, antrenorul principal al echipei, Claudiu Niculescu a analizat partida şi a declarat că, chiar dacă jucătorii săi au fost peste adversar, acestora le-a lipsit şi norocul, având în vedere ratările avute. ”E dureros. E o înfrângere dureroasă, pentru că ne puneam mari speranțe în meciul de astăzi. Am început practic de la 0-1 meciul, după o greșeală foarte mare. După aceea, ușor, am intrat în joc, am început să dominăm, am avut ocazii în prima repriză. Nu am reușit să marcăm, dar asta se întâmplă în momentul în care joci astfel de meciuri, pe muchie de cuțit. Orice mică greșeală se vede imediat pe tabelă. Din păcate, greșelile le-am făcut noi, în acest meci. Faptul că nu am reușit să marcăm în ocaziile pe care ni le-am creat, și în prima, și în repriza secundă au dus la acest eșec. Și greșelile individuale din care am primit golul. E o înfrângere dureroasă, dar nu trebuie să cedăm. Mai avem o restanță cu Campionii FC Argeș, mai avem trei meciuri. Cu trei victorii putem promova, putem spera în continuare la Liga 1. Știu că e greu, dar nu trebuie să disperăm în acest moment, să credem în continuare, pentru că nu s-a încheiat nimic. Într-adevăr, am făcut un pas înapoi în această luptă, dar avem șansa că avem un meci mai puțin disputat, acea restanță, avem nouă puncte puse în joc, pe care dacă le vom câștiga… Jucătorii sunt dărâmați, e normal. S-au pregătit foarte bine și și-au pus mari speranțe, cum, de altfel, și-au pus toți, în această partidă pe care, din păcate, nu am reușit să o câștigăm. Dar sunt câteva zile în care trebuie să ne odihnim, să încercăm să reglăm ceea ce n-a mers cu UTA, cu toate că din punct de vedere al atitudinii nu am ce să le reproșez. Doar faptul că nu au fost concentrați la anumite faze. Cred că și puțin norocul ne-a lăsat, pentru că, din ce îmi amintesc de pe margine, cred că am avut șase – șapte mari ocazii destul de mari de a marca și, din păcate, nu am făcut-o. Trebuie să mergem cu curaj și cu fruntea sus, pentru că nu e totul încheiat. Da, șansele au mai scăzut. E normal să fie așa, dar cu puțin noroc cred că lupta, din punctul nostru de vedere, nu s-a încheiat
9 puncte puse în joc
”UTA e principala cantidată la promovare. S-a distanțat în fruntea clasamentului. Mai are două meciuri de disputat, așa că, în proporție destul de mare, după victoria de astăzi, cred că a promovat în Liga 1. Merită felicitați. Îi felicit pentru victorie și noi trebuie să mergem mai departe. Însă nu s-au încheiat șansele noaste în lupta pentru promovare. Mai avem nouă puncte puse în joc. Dacă vom reuși să câștigăm toate cele trei meciuri rămase, cred că putem promova de pe locul 2. Bineînțeles că oricare dintre cele cinci echipe de la locul 2 în jos se gândesc și la locul de baraj. E normal să fie așa. Dar o să vedem la final. Tragem linie și vedem unde vom fi”, a spus Claudiu Niculescu la finalul meciului pierdut, cu UTA. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.