Culisele meciului

0


⚽ A fost foarte cald marţi la Tr Măgurele, în jur de 40 grade în soare, iar din această cauză arbitrii au hotărât să le dea jucătorilor câte două pauze de hidratare pe repriză
⚽ Delegaţia Mioveniului a plecat spre Tr Măgurele cu o zi înainte de meci şi s-a cazat la Alexandria, oraş aflat la 40 km distanţă de Tr Măgurele.
⚽ La golul marcat de Rădescu, întreaga echipă a a venit la marginea tribunei unde s-a bucurat de reuşită alături de Coşereanu, căpitanul echipei, care a avut un deces în familie săptămâna trecută.
⚽ Doar trei schimbări a efectuat antrenorul gazdelor Erik Linkar, Buleică, Voinea şi Teşcan lunând locul lui Călinţaru, Cioinac şi Serediuc , cei mai experimentaţi jucători din echipă.
⚽ În schimb, Claudiu Niculescu a făcut toate cele 5 schimbări premise de regulament, introducându-I pe rând pe Albăstroiu, Massaro, Traşcu, Măzărache şi Hergheligiu, ultimii trei intrând toţi o data.
⚽ 5 galbene a împărţit arbitrul Mladenovici jucătorilor argeşeni: lui Anghelina pentru joc periculos, lui Albăstroiu pentru fault, lui Balint pentru proteste, lui Traşcu pentru fault şi lui Işfan pentru tragere de timp.
⚽ Gazdele au avut în teren doi jucători sub vârstă, portarul David Duţu şi mijlocaşul Florian Haită, ambii evoluând tot meciul.
⚽ La Mioveni, jucători Under 21 au fost Marian Şerban şi Mihai Işfan, primul fiind schimbat în ultmul sfert de oră cu Albăstroiu.
⚽ Arbitrul de centru a acordat un cartonaş galben şi pe banca gazdelor, antrenorul de portari Florin Matache fiind avertizat pentru proteste.
⚽ Claudiu Niculescu a fost nevoit să facă o improvizaţie pe partea dreaptă a apărării, acolo unde a jucat Beţa, jucător care etapa trecută a fost suspendat. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.