Tânăra i-a minţit pe poliţişti că este în pericol!

0
  • Alertă falsă la 112



O tânără a pus pe jar mai mulţi poliţişti după ce a sunat la 112 şi a anunţat că viaţa ei este în pericol. Interlocutoarea a reclamat un caz de violenţă în familie, dând de înţeles că este agresată de concubin. A închis repede, refuzând să ofere detalii despre identitatea sa şi despre locul unde se află. Oamenii legii au reuşit să o găsească numai că, atât ea cât şi concubinul au negat că ar fi avut loc vreun conflict şi că ea ar fi sunat.


„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au fost alertaţi, în urma unui apel primit la data de 22 iulie 2020, în jurul orei 18:00, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, prin intermediul căruia o persoană necunoscută de sex feminin s-a plâns că este victima unei infracțiuni de violență. Din relațiile oferite de interlocutoare a rezultat premisa că viața acesteia ar putea fi în primejdie, precum și că autor al pericolului ar putea fi partenerul de viață. Cu toate acestea, apelanta nu a vrut să își comunice identitatea, iar ulterior, fiind contactați de polițiști, atât aceasta cât și presupusul agresor au furnizat date eronate cu privire la identitatea și domiciliul acestora și au refuzat să dea curs invitației de a se prezenta la sediul poliției”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Amendaţi cu câte 3.500 lei
Tânăra a fost identificată de oamenii legii ca fiind Ionela Bianca G., de 19 ani din comuna Valea Mare Pravăţ iar concubinul ei, Ionuţ Florin M., de 27 de ani, din aceeaşi localitate. Oamenii legii au sunat la numărul de telefon de pe care a fost dat apelul cerându-i tinerei datele de identitate. Aceasta a spus un alt nume şi o altă adresă. La fel şi concubinul. Cei doi au fost chemaţi la audieri dar nu s-au prezentat. În cele din urmă au fost identificaţi, stabilindu-se că este vorba de o apelare falsă a autorităţilor. Cercetările au stabilit că între cei doi a avut loc într-adevăr un conflict! Fata s-a certat cu concubinul pe motiv că tânărul nu voia să meargă cu ea la un botez. Ca să-l sperie şi să-l convingă să mergă la petrecere, l-a ameninţat că va suna la 112, ceea ce a şi făcut. Tinerii au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru apelare falsă şi cu câte 1.500 de lei, fiecare, pentru faptul că şi-au declinat o altă identitate. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.