Pedepsită după ce şi-a ucis concubinul cu un lemn!

0



La 56 de ani, o femeie din Curtea de Argeş, îşi va petrece următorii ani din viaţă, în spatele gratiilor, fiind condam­nată pentru omor. Pe­deapsa este una mică, având în vedere circums­tanţele în are a avut loc crima. Se pare că judecă­torii au ţinut cont de fap­tul că inculpata a măr­turisit fapta. 


Crima a avut loc la Curtea de Argeş, în luna octombrie a anului trecut. Dumitru M., de 75 de ani, a fost găsit mort în casa unde locuia împreună cu Teodora Alecu, în vârstă de 56 de ani. Cei doi stăteau în locuinţa sărăcăcioasă cu chirie. Bărbatul era imobilizat la pat iar cei doi trăiau la limita subzistenţei. De milă, un vecin le mai aducea din când în când câte ceva de mâncare, acesta fiind cel care a descoperit crima. La examinarea cadavrului oamenii legii au văzut că Dumitru M. avea răni pe corp şi la cap. În locuinţă a fost găsită şi femeia, suspectată că a comis agresiunea soldată cu moartea septuagenarului. Teodora Alecu era incoerentă şi a recunoscut că l-a lovit pe bărbat cu un lemn în cap, dar nu a putut oferi explicaţii cu privire la motivele care au determinat-o să comită agresiunea. Femei era cunoscută cu un comportament violent fiind bănuită că suferă de afecţiuni psihice. A fost arestată fiind trimisă în judecată sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma agravantă a omorului, încadrarea juridică fiind schimbată ulterior, în omor.
Rămâne în arest!
Vineri Tribunalul Argeş a dat sentinţa, iar femeia a fost condamnată la 7 ani închisoare. „Condamnă inculpata Alecu Teodora, în prezent în stare de arest preventiv în penitenciarul Mioveni, la pedeapsa de 7(şapte) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatei, dispusă prin încheierea penală nr. 156/11.10.2019 a Tribunalului Argeş pronunţată în dosarul nr. 5618/109/2019-M.A.P. nr. 63/U/11.10.2019. (…) deduce din pedeapsa închisorii aplicate în cauză durata reţinerii şi arestării preventive a inculpatei de la data de 10.10.2019 la zi”, se precizează în sentinţă.  Nimeni din partea victimei nu s-a constituit parte vătămată în proces, astfel, femeia nu va fi obligată să achite daune. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.