Germania a impus restricții argeșenilor

0
0



Ministerul Afacerilor Externe a fost anunțat de autoritățile germane că au fost revizuite noile măsuri de privind condițile de intrare în țară a unor cetțeni străină în contextul pandemiei de coronavroius. Șapte județe din România, între ele și Argeșul a fost inculse în zonele de risc.


„Conform informațiilor comunicate public de autoritățile germane, toate persoanele, indiferent de cetățenie, care intră pe teritoriul Republicii Federale Germania după ce s-au aflat într-una dintre zonele/regiunile incluse în lista „zonelor de risc“ trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii sau, alternativ, să se supună testării, în mod gratuit, pentru infecția cu COVID-19, într-o perioadă de cel mult 72 de ore de la sosirea pe teritoriul Republicii Federale Germania”, se precizează în comunicatul MAE, transmis sâmbătă.
Astfel cele șapte șidețe din România incluse în zona de risc de către  Republica Federală Germania sunt:  Argeş, Bihor, Buzău, Neamț, Ialomița, Mehedinți şi Timiş au fost incluse pe lista zonelor de risc.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.