Șoferul beat și-a rănit prietenul în accident!

0
  • La Drăganu



Un tânăr vâlcean a provocat un accident rutier ieri dimineață, pe DN7, la Drăganu. A pierdut controlul mașinii, părăsind șoseaua. A rupt un stâlp de susținere a firele de electricitate și a ajuns pe un câmp. În urma evenimentului, o persoană a fost rănită. Cel de la volan era beat, după cum au constatat polițiștii în timpul cercetărilor.


Accidentul a avut loc în jurul orei 6.00, la Drăganu. Anton F., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, conducea un Audi înmatriculat în Bulgaria, mergând dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești. În autoturism de aflau doi pasageri. Șoferul a pierdut controlul volanului iar mașina a păsărit șoseaua și a izbit atât de tare un stâlp din beton încât l-a retezat! S-a oprit pe un câmp. La scurt timp după impact, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea trecea prin zonă iar personalul medical a acordat primele îngrijiri unei persoane.
Conducătorul auto a scăpat nevătămat
În urma evenimentului, pasagerul dreapta față, Bogdan S. de 32 de ani, din comuna Orlești, județul Vâlcea, a fost rănit. Avea traumatism la nivelul bazinului și un traumatism cranio-cerebral minor, fiind preluat de la echipajul SAJ Vâlcea de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital. Cel de-al doilea pasager nu a fost rănit. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au efectuat cercetările la fața locului. Șoferul, care a scăpat nevătămat, a fost pus să sufle în etilotest. S-a stabilit că era beat, având o concentrație de alcool de 0,86 la mie în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă. M.Sandu