Culisele meciului

Date:



⚽ Mioveniul a condus nu numai pe tabela de marcaj la acest meci, ci şi la cornere. Astfel , în prima repriză în minutul 35 s-a executat de-abia primul corner al partidei, urmat de alte două consecutive, tot pentru gazde.
⚽ În prima repriză scorul a fost 4-0 la cornere pentru gazde, oaspeţii având prima lovitură de col de-abia în minutul 52.
⚽ Mijlocaşul Marian Şerban a fost schimbat după numai un minut şi jumătate de joc. Acesta a intrat accidentat pe teren, doar pentru ca Mioveniul să bifeze cei doi jucători sub vârstă solicitaţi de regulament.
⚽ Pe banca de rezerve a gazdelor au rămas până la final portarul Valentin Sima şi jucătorii de camp Marius Albăstroiu, Edi Stoica, Andrei Traşcu.
⚽ Şi la acest meci Niculescu a efectuat toate cele 5 schimbări permise de regulament, intrând de pe bancă Hergheligiu, Işfan, Gherghe, Massaro şi Măzărache.
⚽ Meciul a fost arbitrat impecabil de Marius Avram din Bucureşti, care a fost ajutat la margini de Mircea Orbuleţ tot din Bucureşti şi Vladimir Urzică din Piatra Neamţ.
⚽ Doar trei cartonaşe galbene au fost acordate de central în acest joc, unul gazdelor, lui Alexe în minutul 70 şi două oaspeţilor, lui Florea în min 27 şi Benga în prelungiri.
⚽ Golul lui Hergheligiu a venit repede, la fel ca în partida cu Petrolul tot de acasă, atunci Işfan deschizând scorul în minutul 5.
⚽ Antrenorul oaspeţilor, Emil Săndoi a lăudat la finalul partidei munca lui Claudiu Niculescu, spunând să miercuri nu a fost pur şi simplu ziua lui.
⚽ Mijlocaşul Mioveniului, Raul Costin a recunoscut după joc că promovarea nu s-a jucat la acest meci ci la cel cu Petrolul, din play-off. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...