Promovare ratată!

0
0
  • Baraj Liga 1, retur: CS Mioveni – Chindia Târgovişte 1-1 (1-1)



CS Mioveni a ratat promovarea în Liga 1, după ce miercuri nu a reuşit să întoarcă rezultatul primei manşe a barajului cu Chinda. Galben-verzii au făcut doar o remiză, acasă, 1-1, cu ultimul loc din Liga 1, în timp de duminică, pierduseră în tur cu 2-0.


Elevii lui Claudiu Niculescu au avut meciul în mână şi un început perfect de partidă, însă o nouă greşeală personală, de data aceasta de marcaj a dus la golul oaspeţilor, care stabilit şi soarta partidei. Gazdele au deschis miercuri seară foarte repede scorul, în minutul 7, prin Hergheligiu, care a reluat din 6, în plasă, luând faţa portarului, la o centrare din stânga a lui Alexe. Apoi, până la pauză, argeşenii au mai ratat două bune ocazii, în timp ce eru la conducerea jocului, odată prin Balint care nu a putut relua în poartă din 6 m o centrare de pe dreapta, şi apoi prin Beţa care a reluat imprecis, tot din 6 m cu capul, deşi avea culoar spre gol, o nouă centrare din stânga. În tot acest timp, oaspeţii s-au limitat la câteva incursiuni sporadice, soldate cu şuturi peste, sau pe lângă. Totuşi, în primul minut de prelungiri, norocul avea să le surândă dâmboviţenilor, care au reuşit egalarea, la prima fază de poartă, Ivancic, reluând din 3m în poarta goală, după ce a luat faţa adversarului, o centrare a lui Yameogo de pe dreapta. Golul a turnat plumb în picioare echipei gazdă, care trebuia să mai marcheze de trei ori ca să mai spere, în timp ce oaspeţii sau mulţumit cu egalul de pe tabelă. În repriza secundă, Mioveniului a mai avut totuşi câeva ocazii prin Anghelina, Ghiţă, Balint, Măzărache, Işfan dar nu a reuşit să mai marcheze nici măcar golul care aducea victoria.
Mioveniul a ratat în acest sezon promovarea, deşi a fost foarte aproape de ea, aceasta jucându-se la meciul cu Petrolul, când era nevoie de doar un punct pentru a ajung în Liga 1. Revenind la dubla manşă a barajului cu Chindia, argeşenii au ieşit onorabil din aceste meciuri, în care diferenţa de valoare între primele două ligi şi-a spus totuşi cuvântul. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.