La 71 de ani, prins băut la volan!

0
0



Zeci de şoferi au rămas fără premise de conducere din cauza vitezei sau a altor încălcări ale legislaţiei. Mulţi dintre aceştia sunt câmpulungeni. “Campionul” ileaglităţilor este un pensionar în vârstă de 71 de ani din Câmpulung care a fost prins băut, la volan. Astfel pe timpul nopţii, poliţiştii au depistat pe strada Traian din Câmpulung câţiva vitezomani, conducători auto care practic zburau cu autoturismele de producţie externă pe strada.


Primul depistat a fost Bobi B., de 27 de ani din Câmpulung, care se afla la volanul unui BMW. Bobi B., rula pe strada Traian din municipiu cu 129 km/h. Respectivul a rămas fără permis de conducere. Un alt conducător auto care nu a respectat viteza legală în localitate, a fost Elena C., de 19 ani din Bucuresti, care circula cu autoturismul marca Skoda, tot pe strada Traian din oraş cu o viteza de 115 km/h. Si aceasta şoferiţă a rămas fără permis de conducere, conform prevederilor legale. Tot cu viteză mare, tot în aceeaşi noapte, a fost depistat şi Marian Pavel O., de 32 de ani din Câmpulung, care se afla la volanul unui Audi A4 cu numere de Germania şi care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 124 de km/h. Si acest conducător auto a rămas fără permis de conducere.
Şoferul a oprit brusc!
Cadrele Biroului Rutier din Câmpulung au desfăşurat o serie de activităţi de control pe raza de competenţă alături de inspectorii RAR. În cadrul unei acţiuni de acest gen, desfăşurată în comuna Rucăr, poliţiştii au observant că un autoturism , imediat ce a trecut de o curbă şi şoferul o oprit brusc încercând oarecum să se facă nevăzut. Poliţiştii au realizat imediat că acel participant la trafic are o problemă, aşa că oamenii legii, au pornit spre maşina care staţiona în curbă. Şoferul părea că ar fi consumat alcool. Testat cu aparatul etilotest, Ion C. de 71 de ani nu a mai putut spune nimic, pentru că, etilotestul a indicat o concentraţie de 0,38mg /l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar permisul i-a fost reţinut. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.