Amendați că și-au lăsat camioanele în parcările de la bloc

2

O mai veche problemă reclamată de piteșteni este aceea a staționării autoutilitarelor și autocamioanelor, mașini destinate transporturilor de mărfuri,  în parcările blocurilor sau pe spațiul public. Polițiștii locali au dat zeci de amenzi în luna august, celor care nu au respectat prevederile legale în acest sens. M.S. 

 

Agenții din cadrul poliției Locale Pitești au acționat pentru depistarea celor care nu au ținut cont de hotărârile legate pe parcarea și staționarea. „Pentru nerespectarea de către persoanele fizice si juridice a prevederilor privind ocuparea domeniului public prin oprirea, staționarea şi parcarea vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3.5 tone si mai mare de 2 tone pentru vehiculele transport marfă și persoane , în parcările destinate locatarilor sau în parcările instituțiilor si serviciilor publice conf art 1 lit f din HCL 60/2016 au fost aplicate în perioada 01-30 august 2020 un număr de 70 sancțiuni contravenționale”, anunţă Polişia Locală Piteşti.

Amenzile prevăzuse de hotărârea menţionată pentru persoane fizice sunt de la 500 la 1.000 de lei, iar pentru persoane juridice, de la. 600 la 1.200 lei.

2 COMENTARII

  1. O alta mare problema a parcarilor si asa insuficiente este reprezentata de autoturismele private abandonate, autoturismele si autoutilitarele de serviciu parcate in parcarile de langa blocuri. Chiar nu se poate rezolva aceasta problema prin niste hotarari de CL ?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.