Deputatul Cătălin Rădulescu exclus din PSD!

9
0

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD în această seară, din cauză că a lipsit de la moțiunea de cenzură inițiată de partidul din care făcea parte. 

PSD Argeș a adoptat în această seară decizia de excludere a deputatului Cătălin Rădulescu din partid. Hotărârea a fost luată după ce domnul Rădulescu nu a participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de către PSD în Parlament. Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, a explicat într-o declarație de presă motivele care au stat la baza deciziei: “Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizația PSD Pitești și din rândul social-democraților din România este o decizie cerută de colegi și – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat.

Anumite funcții ne obligă la responsabilitate socială și la disciplină personală.
Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli.
S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetățenilor.
Decizia organizației PSD Pitești este tranșantă: Nu vom accepta niciodată acțiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate.”.

9 COMENTARII

  1. Cel puțin la nivel declarativ, dl Rădulescu a fost un om de curaj și alături de cetățeni. Sper ca decizia să nu fi fost impusă de la București iar actualii și viitorii conducători județeni ai PSD să nu adopte poziția ghiocelului, ca și precedenții. Deși apolitic, am sprijinit acest partid, însă, din păcate, dezamăgirea este din ce în ce mai mare. PSD și PNL, tusea și junghiul. Astea ne mai lipseau, în vremuri de pandemie!
    P.S.1. Poate că ar trebui ca deputatul Rădulescu să reînvie spiritul lui Vadim și al PRM la filiala Argeș.
    P.S. 2. Dacă mai trăiau adevărații patrioți Păunescu și Vadim (știuuuu, l-au cântat pe Ceaușescu, istoria va decide, nu ,,globaliștii” înfierbântați) nu-și mai făceau de cap toți alogenii și inșii ,,interni” cu coloana vertebrală de râmă.

    • cum poti sa compari pe acest escroc ordinar cu vadim tudor,cand vadim se lupta cu mafia el profita cu fsn-psd,nu mai comparati aiurea, cretinul de cristoiu compara pe ciolacu cu ceausescu,ce a facut acest mascarici pt romania,ceausescu a creat o tara

      • Nu l-am comparat, Vadim a fost și va rămâne unic, uneori, din păcate, și în sens negativ (jignirea inutilă a rudelor unor persoane publice) dar, deputatul Rădulescu, dacă are sânge în instalație, acum trebuie să demonstreze, făcând ceva remarcabil, în sensul celor declarate în mod repetat, nu umblând cu cerșeala pe la diverse partide.
        Se va vedea dacă, vorba lui Arghezi, una vorbește și alta fumează.
        P.S. Nu-l cunosc personal dar cred că exprimarea legată de mitralieră a fost o glumă. În plus consider că față de Ciolacu e mult mai sincer, mai curajos și mai ,,neafiliat”.

  2. Inca putin si aflam de la A. Riciu ca si Ceausescu a fost un adevarat patriot.

    Cat despre WC Tudor… inteleg ca patriotismul lui provenea din ura fata de alogeni.

  3. “Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu … – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat…”

    Chiar ma intreb cum cere electoratul excluderea cuiva dintr-un partid.
    Cred ca noi, cei care comentam negativ la adresa deputatului Radulescu, suntem electoratul la care face referire (cand ii convine!) dl. Gentea.

    Sa remarcam faptul ca electoratul a cerut (prin referendum!) un parlament cu maxim 300 de parlamentari,
    dar aceasta cerere nu a fost ‘auzita’ de politicieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.