Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 19 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - luni, 19 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  Bordea

  2
  4

  Nici o problema il iau liberalii imediat. Piticul ar face si el niste bani repede acum pe final de campanie.

  Reply
 2. 2

  dositul

  4
  3

  vaiii, deputatul pusca dat afara, asta ar trebui sa fie portar la vedea,nu deputat.ne bucuram a a inceput sa linga in cur dosul altora

  Reply
 3. 3

  A. Riciu

  6
  3

  Cel puțin la nivel declarativ, dl Rădulescu a fost un om de curaj și alături de cetățeni. Sper ca decizia să nu fi fost impusă de la București iar actualii și viitorii conducători județeni ai PSD să nu adopte poziția ghiocelului, ca și precedenții. Deși apolitic, am sprijinit acest partid, însă, din păcate, dezamăgirea este din ce în ce mai mare. PSD și PNL, tusea și junghiul. Astea ne mai lipseau, în vremuri de pandemie!
  P.S.1. Poate că ar trebui ca deputatul Rădulescu să reînvie spiritul lui Vadim și al PRM la filiala Argeș.
  P.S. 2. Dacă mai trăiau adevărații patrioți Păunescu și Vadim (știuuuu, l-au cântat pe Ceaușescu, istoria va decide, nu ,,globaliștii” înfierbântați) nu-și mai făceau de cap toți alogenii și inșii ,,interni” cu coloana vertebrală de râmă.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   2
   4

   cum poti sa compari pe acest escroc ordinar cu vadim tudor,cand vadim se lupta cu mafia el profita cu fsn-psd,nu mai comparati aiurea, cretinul de cristoiu compara pe ciolacu cu ceausescu,ce a facut acest mascarici pt romania,ceausescu a creat o tara

   Reply
   1. 3.1.1

    A. Riciu

    Nu l-am comparat, Vadim a fost și va rămâne unic, uneori, din păcate, și în sens negativ (jignirea inutilă a rudelor unor persoane publice) dar, deputatul Rădulescu, dacă are sânge în instalație, acum trebuie să demonstreze, făcând ceva remarcabil, în sensul celor declarate în mod repetat, nu umblând cu cerșeala pe la diverse partide.
    Se va vedea dacă, vorba lui Arghezi, una vorbește și alta fumează.
    P.S. Nu-l cunosc personal dar cred că exprimarea legată de mitralieră a fost o glumă. În plus consider că față de Ciolacu e mult mai sincer, mai curajos și mai ,,neafiliat”.

    Reply
 4. 4

  Clevetici

  2
  5

  Inca putin si aflam de la A. Riciu ca si Ceausescu a fost un adevarat patriot.

  Cat despre WC Tudor… inteleg ca patriotismul lui provenea din ura fata de alogeni.

  Reply
 5. 5

  corda ciulumata

  Domnule K Riciu, alupigus !

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   N-ai! Stai (și ești) prost în toate! Gunoi.

   Reply
 6. 6

  Clevetici

  “Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu … – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat…”

  Chiar ma intreb cum cere electoratul excluderea cuiva dintr-un partid.
  Cred ca noi, cei care comentam negativ la adresa deputatului Radulescu, suntem electoratul la care face referire (cand ii convine!) dl. Gentea.

  Sa remarcam faptul ca electoratul a cerut (prin referendum!) un parlament cu maxim 300 de parlamentari,
  dar aceasta cerere nu a fost ‘auzita’ de politicieni.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei