I-a dus portofelul plin cu bani, unui pensionar

2
0



Un piteştean a găsit un portofel în coşul de cumpărături la un hipermarket din Piteşti. Omul s-a uitat înăuntru şi a găsit actele proprietarului dar şi o sumă importantă de bani. Afând adresa, s-a dus acasă la păgubaş pentru a-i înapoia bunurile. Era un pensionar din comuna Budeasa care a fost impresionat de gestul de omenie al piteşteanului.


Pensionarul din comuna Budeasa s-a dus la hipermarket să îşi facă cumpărăturile. La plecare omul a uitat portofelul în cărucior. Îşi luase gândul de la bani şi acte când s-a trezti la poartă cu un bărbat care venise să-i înapoieze bunurile. „Am găsit înăuntru acte, inclusiv cartea de identitate a persoanei şi suma de 1.700 de lei. L-am căutat pe proprietar şi l-am găsit destul de repede, pentru că stă în comuna Budeasa, satul Caloteşti, lângă fratele meu. L-am contactat pe fratele meu, care a luat legătura cu dumnealui, am discutat cu dânsul şi am mers personal şi l-am predat. Nu ştia unde l-a pierdut, era puţin derutat şi mi-a mulţumit în toate felurile”, spunea piteşteanul. Pensionarul urma să plece în concediu şi nu mai spera să găsească portofelul. Chiar dacă există prevederi legale potrivit cărora un bun găsit nu poate fi însuşit ci trebuie predat la Poliţie, sunt puţini cei care dau dovadă de omenie în astfel de cazuri. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. Ferice de acest pensionar …cu bani & noroc !
    Să pierzi 1.700 Ron ( să-i uiți în căruciorul de cumpărături de la Supermarket !) …e ceva !? … Este …ş.i „o ştire”, vorba lui Ion Cristoiu ! …PENSIONARUL „se pregătea… să plece…in.CONCEDIU” ! Hai, c-am dat-o dracu’,…rău de tot !
    Aşa ceva …doar pe vremea lui „ȚEPEŞ , Doamne” şi WERNER IOHANNIS …s-a mai pomenit !… Doamne, Ajută !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.