Tigaie picantă

0



TIMPI DE PREPARARE.
Timp de preparare: 20 min
Gata în: 20 min.
INGREDIENTE:
2 piepţi de pui dezosaţi, fără piele
2 linguriţe ulei de măsline
2 dovlecei mici
1 ardei iute
300 ml supă de legume
sare
piper
salvie
ghimbir ras proaspăt sau pulbere
2 fire de praz tânăr
MOD DE PREPARARE:
1. Legumele şi carnea se curăţă, se spală bine şi se taie fâşii lungi şi cât mai subţiri. Prazul se va tăia mai întâi în 3-4 părţi, în funcţie de cât e de lung firul, apoi fâşii.
2. Într-o tigaie de teflon, se pune la încins uleiul de măsline. Imediat, se adaugă fâşiile de pui, amestecând, aşa încât să-şi schimbe culoarea, pe fiecare parte. Se adaugă apoi ardeiul iute, prazul şi dovleceii, se condimentează cu ghimbir, piper, sare şi salvie, se amestecă totul bine, apoi se toarnă supa. După un minut, se adaugă 2-3 frunzuliţe de salvie tocate fin. Se mai lasă cam 5 minute, la foc iute, amestecând din când în când.
3. Se serveşte imediat.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.