Medic generalist sirian, la Spitalul Mioveni

0



Unul dintre cei mai vechi doctori din cadrul Spitalului Mioveni este medicul sirian cu naționalitate română, Dallou Samir, care activează în cadrul instituției de peste 11 ani.



Acesta este medic generalist și este foarte apreciat în orașul constructorului auto, activând în paralel la Serviciul Ambulanță Argeș. Medicina generală este o specialitate complexă care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul condițiilor acute sau cronice și furnizarea de îngrijiri preventive de sănătate. Specialistii de medicina generală furnizeză îngrijiri medicale pentru pacienții de toate vârstele, de la nou-născuți la vârstnici, bărbați și femei, cu probleme medicale diverse. Dallou Samir medic de medicină generală, specializat și în medicina de urgență, de naționalitate siriană, a ales Mioveniul drept a doua sa casă, fiind unul dintre medicii căutați și apreciați de pacienții Spitalului Mioveni, încă din anul 2009. În prezent dr. Dallou Samir activează ca medic de medicină generală în cadrul Departamentului de Resuscitare și Terapie Intensivă a Spitalului Orășenesc Mioveni.
Absolvent la Timișoara
Aflat în România de peste 23 de ani, perioadă în care a devenit oficial cetățean român, și în acte, Dallou Samir a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Se inițiază în medicina de urgență în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, după care urmează multiple module de pregătire, cursuri de specializare și stagii de perfecționare în acest domeniu, organizate de instituții precum Consiliul European de Resuscitare, Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, Ministerul Sănătății, Școala Națională de Sănătate Publică, etc. Din portofoliul profesional, în paralel cu activitatea din cadrul Spitalului Mioveni, dr. Dallou Samir activează ca medic în Departamentul de Resuscitare si Terapie Intensivă din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță Argeș și medic – coordonator de echipă în cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgență Argeș. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.