Zece cazuri de COVID-19 la BCM U Pitești!

0
1

  • Coronavirusul face ravagii la echipa de baschet



Echipa de baschet masculin a Piteștiului trece prin momente foarte dificile din cauza coronavirusului. Oficialii BCM U FC Argeș Pitești au anunțat că echipa se confruntă cu alte cazuri de COVID-19 după cele descoperite la finalul săptămânii trecute.


Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a echipei: “Jucătorii și membri staff-ului care joi, 15 octombrie, au ieșit negativi, s-au retestat în cursul zilei de ieri, după o săptămână de izolare. Rezultatele ne-au arătat faptul că 5 persoane au fost depistate pozitv. Astfel, numărul total al cazurilor confirmate în cadrul echipei noastre a ajuns la 10. În acest moment, cei afectați sunt în izolare și urmează indicațiile DSP și ale medicilor. Cu excepția unui sportiv, care necesită atenția medicilor, starea de sănătatea a celorlalți este una bună, aceștia neprezentând simptome. Aveți grijă de voi și de cei din jur. Să ne revedem sănătoși!” este mesajul postat vineri seară de oficialii echipei de baschet masculin a Piteștiului.
Startul Cupei României și al campionatului, amânate!
Din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 apărute la echipele din Liga Națională de Baschet Masculin, Federația Română de Baschet a fost nevoită să amâne primul turneu din cadrul Cupei României care ar fi trebuit să se dispute la începutul săptămânii trecute. FRB a amânat și startul noului sezon competițional tot din cauza coronavirusului, iar ca măsură de precauție a introdus obligativitatea a două teste consecutive negative de COVID-19 pentru a putea participa la competiții. Rămâne de văzut cînd vor fi reprogratate cele două întreceri oficiale.  M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.