Aşteaptă şi alte convocări

0



Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul lui FC Argeş, îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să confirme aşteptările şi să dea cât mai mulţi jucători la loturile naţionale după ce portarul George Micle a fost convocat la Naţionala României Under 21 pentru meciul cu Danemarcadin campania de calificare pentru Campionatul European de anul viitor: „Ne bucurăm pentru el că a fost convocat. Sperăm să şi joace. Intră puţin într-o altă atmosferă, dar el trebuie să fie conectat la ce are de făcut duminică în meciul cu CFR Cluj. Evoluţiile noastre ca echipă şi evoluţiile individuale pot atrage şi alte convocări. Chiar ne bucurăm dacă vor fi chemaţi şi alţi jucători. Totul depinde doar de jucători şi de noi ca şi grup”.
„Publicul este al 12-lea jucător”
Tehnicianul grupării din Trivale resimte din plin lipsa spectatorilor pe stadioanele de fotbal din România. Ionuţ Codruţ Moşteanu îşi doreşte ca fanii echipei FC Argeş să revină cât mai curând pe arena Nicolae Dobrin pentru a fi alături de echipa favorită: „Îmi doresc să jucăm meciurile cu spectatori pentru că suporterii FC Argeş reprezintă al 12-a jucător. Chiar facă fizic nu pot fi prezenţi în tribună, noi îi simţim aproape de noi. Tot timpul ne gândim la ei şi vrem să le oferim un spectacol agreabil pentru eforturile pe catre le fac de a susţine această echipă”.
Liga I intră în pauză
După partida de duminică cu CFR Cluj, FC Argeş va intra într-o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile Naţionalei României cu Norvegia şi Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor. Principalul alb-violeţilor a stabilit în linii mari programul echipei în cele două săptămâni de întrerupere a Ligii I: „Pauză care urmează după meciul cu CFR Cluj o vom fructifica prin antrenamente. Vreau să ne pregătim cât mai bine în aceste două săptămâni. Este posibil să disputăm şi un meci amical săptămâna viitoare. Nu am stabilit încă adversarul. Vom vedea ce va fi”. M.D.