4 piteşteni, printre 25 de tricolori

0

  • Baschet



Pentru a completa lotul României cu care se vor abora partidele cu Polonia și Spania programate de FIBA să se desfășoare la finalul lunii noiembrie în “bula” epidemiologică de la Valencia, selecționerul Tudor Costescu a convocat în pregătire 15 sportivi iar alți 9 sportivi se află în așteptare, aflându-se pe lista oficială FIBA pentru acțiunea din Spania.


Selecționerul Tudor Costescu și asistentul Nenad Markovic au la dispoziție pentru pregătire un lot de 15 sportivi. Alți nouă sportivi se află în așteptare, în cazul în care apare vreo accidentare sau vreun caz legat de pandemia Covid-19. Începând de sâmbătă dimineața, sunt deja prezenți în cantonamentul tricolor de la București următorii sportivi, cu precizarea ca alți doi tricolori care evoluează în străinătate, Emanuel CĂȚE și Kristopher RICHARD, vor face joncțiunea cu lotul național direct în “bula” de la Valencia. BCM U FC Argeș Pitești are 4 jucători convocați la Naționala României:­
Lotul României:
Fundași – Lucas TOHĂTAN (BC CSU Sibiu), Tudor GHEORGHE (BCMU FC Argeș Pitești), Mirel DRAGOSTE (SCM Timișoara), Nandor KUTI (U-BT Cluj-Napoca), Tudor FOMETESCU (CSM CSU Oradea), Marcu BADIU (CSO Voluntari), Dragoș DICULESCU (SCM U Craiova).
Extreme – Mihai MĂCIUCĂ (BCMU FC Argeș Pitești), Bogdan NICOLESCU (CSM CSU Oradea).
Pivoți – Bogdan POPA (BCMU FC Argeș Pitești), Ionut BERCEANU (Dinamo Știința București), Cătălin BACIU (CSM CSU Oradea), Rareș UȚĂ (BCMU FC Argeș Pitești). S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.