Doar o remiză cu moldovenii!

3

  • Politehnica Iași – FC Argeș 1-1(1-0) Au marcat: Andrei Cristea(min.40) / Malele(min.61)

Chiar dacă adversarul a evoluat în inferioritate numerică în ultimele 25 de minute ale partidei, FC Argeș s-a întors cu doar un punct de la Iași, după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de vineri seară, cu Politehnica, din runda cu numărul 11 a Casa Liga 1. Piteștenii nu au putut profita de omul în plus pe care l-au avut după eliminarea lui Frăsinescu, ratând astfel o bună șansă de a ieși din zona nisipurilor mișcătoare. foto: facebook FC Politehnica Iasi


În prima jumătate de oră, Grecu l-a pus la grea încercare pe portarul Axinte cu un șut din interior careului, iar Mediop a trimis pe lângă poartă din 10 metri. Argeșul a cerut penalty după ce Malele a fost tras de tricou în careu de un adversar, fiind împiedicat să lovească balonul așa cum trebuie, însă centralul Rusandu nu a acordat nimic. Reluările tv au arătat că la acea fază se impunea lovitură de la 11 m pentru alb-violeți. Ieșenii au replicat prin Onea care a încercat să-l învingă pe Micle cu un șut bombă din afara careului și prin Andrei Cristea care a reluat cu capul din 6 m, însă Micle a fost la post. Portarul piteștean nu a mai avut ce face la șutul căpitanului ieșean, Andrei Cristea, care a deschis scorul cu un șut plasat de la marginea careului. Imediat după pauză, gazdele au avut șansa desprinderii decisive pe tabela de marcaj, însă Popadiuc a trimis în transversală din interiorul careului.
FC Argeș a restabilit egalitatea prin Malele care venit din spate, a reluat cu capul în plasă, centrarea perfectă a lui Tofan. Poli Iași a rămas în zece oameni cu aproape 20 de minute înainte de final, după ce Frăsinescu l-a lovit direct în față pe Maric. Piteștenii nu au putut să profite de superioritatea numerică, atacurile alb-violeților la poarta apărată de Axinte fiind destul de timide, neavând nici un efect pe tabela de marcaj. În urma acestei remize, FC Argeș a coborât pe locul 15 în clasament, cu cele 9 puncte, acumulate în cele 11 runde disputate până acum, la egalitate cu Dinamo, care are însă un golaveraj mai bun. Cu aceast rezultat de egalitate, Politehnica Iași a ajuns la 10 puncte și a rămas pe locul 13.
Caseta tehnică:
Politehnica Iaşi: Axinte – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Busu – Vanzo, Breeveld, Passaglia – Popadiuc(min.65 Platini), Cristea(min.73 Zajmovic), Calcan. Rezerve neutilizate: Bosz – Angiulli, Cabral, F.Cristea, Mensah, A.Stan. Antrenor: Daniel Pancu.
FC Argeş: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat – Drăghici(min.46 Blejdea), Meza Colli, Şerban, Grecu (min.59 Mirică – min.89 Honciu)– Mediop(min.46 Deslandes), Malele. Rezerve neutilizate: Greab – Marakis, Năstăsie, Palic, Şerbănică. Antrenor: Ionuţ Moşteanu.
Arbitri: Lucian Rusandu, Mihai Ovidiu Artene, Cosmin Vatamanu.
Arbitru de rezervă: Ionuț Coza
Observator joc: Mihai Petrache
Observator arbitri: Liviu Ciubotariu
Cartonașe galbene: Vanzo, Bușu, Platini, Cristea, Onea/ Blejdea, Mușat
Cartonaș roșu: Frăsinescu(min.68)
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.40: 1-0! Andrei Cristea pătrunde în careu, șutează la colțul lung, iar mingea se duce în plasă!.
⚽ min.61: 1-1!Tofan centrează în careu iar Malele venit din spate, trimite cu capul în poartă! M.D.


3 COMENTARII

  1. Se joaca, mai este si returul, apoi se injumatatesc punctele. Ne spune si nou Gentea cine sunt cei ce conduc FC Arges? Foamete – presedinte, Stoica – director executiv, Marinescu – vice, Becheanu – vice, Visan Alin – secretar general. TRUPA PSD!

    • Nu-i important pentru suporterul obișnuit cine conduce!Foarte important ca echipa sa joace din ce in ce mai bine iar la sfârșitul campionatului sa ta mâna pe prima scena ! Oricum totul a fost o mare surpriza ! Sa fim sănătoși și in 2023 ar fi o adevarata lovitura daca și-ar relua meciurile intr-o cupa europeană .Înțeleg ca stabilitate financiară exista iar dorința de performanța cât cuprinde !

  2. Nu-l cunosc pe cel ce a intervenit imediat pe tv-GSP- , mare greșeală cum șă te bagi tu în seamă plus că nu știa ce spune . Pe strada mare se spune ca aveți foști mari fotbaliști în cadrul clubului mai în varstă sau mai tineri . Domnilor din conducere dați sarcină celor tineri să tină legătura cu TV-ul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.