Preşedintele AJVPS Argeş vrea un drept la replică

2



În cazul subiectului „La Asociaţuia Vânătorilor miroase a dosar penal”, preşedintele ing. Filip Georgescu ne roagă să publicăm un drept la replică, ceea ce şi facem.



Nota redacţiei
Domnule inginer Filip Georgescu, vă rugăm să publicaţi raportul de expertiză extra judiciară numărul 2929/20.10.2020, nota numărul 2769 din 10.10.2020 a Comisiei de Cenzori. Prima de 10.000 lei şi compensaţia de 132.500 lei sunt aprobate de dumneavoastră, domnule inginer Filip Georgescu. Comisia de Conzori nu se înscrie în Registrul Fundaţiilor pentru că este organism de control a Adunării Generale. De ce s-a plătit suma de 8.500 lei domnului Popescu Alexandru, aprobată tot de dumneavoastră, domnule inginer Filip Georgescu?.
Constatăm că faceţi în continuare cheltuieli care nu sunt aprobate prin bugetul venituri şi cheltuieli ale Adunării Generale, mărind deficitul AJVPS Argeş. Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră la întrebările de mai sus.


2 COMENTARII

  1. Mai întreb odată redacția, pe fostul și pe actualul președinte: este constituită comisia de cenzori conform prevederilor legale și statutare sau nu? Are în componență un expert contabil (membru activ al CECCAR – Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România) sau nu? Dacă nu, de ce s-a permis și ce se întâmplă cu documentele întocmite de comisia respectivă?
    P.S. Componența organelor de conducere ȘI DE CONTROL ALESE se transmite la judecătorie!

  2. Pe lângă faptul ca din textul prezentat n-am înțeles mare lucru, materialul abunda in greșeli de ortografie care ma duce cu gândul la o reclama prezenta la tv : au, au, au Filipaș, Filipaș… e vai de colții tai, ești praf la limba romana ! Si in halul acesta ne-ai reprezentat in Camera Deputaților din Parlamentul României ???? In cazul acesta, nimic nu ne mai mira de ce se întâmpla in aceasta tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.