Aur şi bronz la Târgovişte

0

  • Înot, Campionatele Naţionale de Cadeţi
  • Emilia Surugiu a luat 5 medalii de aur din şase posibile



La Târgovişte s-au desfăşurat săptămâna trecută, Campionatele Naționale de Cadeți , concurs care a reunit la start zeci de concurenţi din întreaga ţară şi s-a desfăşurat cu reguli stricte.


Echipa CSM Piteşti a fost formată la această competiţie , pentru prima parte a ei , cea rezervată copii lor năsucuţi 2007-2008 din 6 înotători: Emilia Surugiu, Alexandra Butnaru, Theodor Proca, Eduard Petre, Matei Lupu, Sebastian Stoica, sportivii fiind însoţii de antrenorii Bogdan Chiriac şi Viorel Nicolae Ciobanu. Campioană Națională la 13 ani – cadeți a devenit la acest concurs Emilia Surugiu, care aluat 5 medalii de aur din 6 posibile, la probele: 100 m liber, 100 m fluture, 100 m bras, 400 m liber, 200 m mixt, tânăra sportivă de perspectivă de la CSM Pitești fiind pregătită de antrenor Viorel Ciobanu și secundul Adrian Moise.
De asemenea, Theodor Proca a luat medalie de bronz la 400 m liber cadeți 13 ani, iar Alexandra Butnaru, Vlad Traşcă și Matei Lupu s-au clasat în primi 8 national. Partea a doua a concursului a fost pentru înotătorii născuţi 2006, echipa CSM avându-I în componenţă pe Mihai Dobrescu, Gabriel Tănase, Perlik Badea, Luca Seceanu aceştia fiind însoţiţi tot de antrenorii Bogdan Chiriac şi Viorel Ciobanu.
Rezulatele acestora au fost şi ele destul de bune, reuşind clasările scontate înainte de concurs. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.