Deputatul Cătălin Rădulescu, urmărit penal

3
0

Cătălin Rădulescu, fost deputat de Argeș este urmărit penal de procurorii DNA. Acesta este acuzat de  complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și fals în declarații în formă continuată. M.S.

Procurorii DNA  în suspectează pe fostul parlamentar că ar fi obținut titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției din decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”  deși acesta nu îndeplinea una dintre condițiile prevăzute de lege, respectiv pe aceea de a fi desfășurat activități revoluționare într-o localitate în care, în urma acțiunilor și confruntărilor cu forțele de represiune, au rezultat persoane ucise, rănite sau reținute până în data de 22 decembrie 1989.

3 COMENTARII

  1. Nu toate relele-s rele , mai bine latrand/mitraliind prin s’parlament decat prin cabinet … . Bine ca nu o profesa pe meserie . De-ar fi profesat-o , pacientii … din prima s-ar fi facut ingerasi .

  2. Dupa revolutie multi viteji se-arata!

    E trist ca legea respectiva s-a aplicat de asa maniera ca au iesit la iveala mai multi revolutionari decat au fost pe strazi si, oricum, majoritatea revolutionarilor cu diploma s-au „remarcat” DUPA ce au vazut la TV ca a plecat Ceausescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.