Jean Vlădoiu, manager general la FC Argeș, Mihaiță Ianovschi, antrenor principal

2

FC Argeș are începând de astăzi o nouă conducere administrativă și un nou staff tehnic. Fostul mare fotbalist alb-violet, Jean Vlădoiu, a fost numit în funcția de manager general al grupării din Trivale, iar Mihaiță Ianovschi în funcția de antrenor principal al echipei. Prezentarea celor doi a avut loc miercuri în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei alb-violete. Obiectivul asumat de cei doi oficiali este salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se încerce  crearea unui lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off. Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunțat la cariera de jucător pentru cea de antrenor. Conducerea clubului FC Argeș a anunțat că în aceste zile se va face o evaluare a lotului, urmând să se renunțe la jucătorii care au dezamăgit în turul campionatului.  Jean Vlădoiu se va ocupa strict de partea sportivă, având mână  liberă la transferuri, el fiind și principalul răspunzător de rezultate. Noul manager general al clubului din Trivale a declarat că își dorește 5-6 transferuri pentru a crește valoarea lotului. FC Argeș a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape, iar returul se anunță unul de foc pentru alb-violeți. FC Argeș va începe returul pe 14 ianuarie cu o deplasare la FC Botoșani, echipă care are ambiții de play-off. M.D.

2 COMENTARII

  1. Asta ne mai trebuia,cu jean cracanatul vom ajun ge in liga a III-a.Multumim primarului care s-a tinut de cuvant sa ne aduca investitori,aici miroase a spalare de bani ,sa vina curtea de conturi.

  2. Sper ca echipa sa evolueze mai bine în retur după aducerea unui manager care a fost un jucător cu rezultate foarte bune la echipele Steaua, Rapid și Dinamo, a fost în Germania , plecat de aici din Argeș. În ultimul timp a activat la FRF. Este singurul fotbalist plecat de aici care a fost lotul României la CM 1994. A jucat câteva minute, o întâmplare nefericita datorata firii sale bătăioase. Succes Jeane, ai fost un fotbalist iubit de suporteri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.