A vândut un Porsche, falsificând semnătura iubitei!

0

Un tânăr de 26 de ani, din Curtea de Argeş a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind acuzat de proxenetism, înşelăciune, fals şi uz de fals, loviri şi alte violenţe. Acesta este suspectat că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze. În plus, a falsificat semnătura iubitei ( una dintre tinerele exploatate) şi i-a vândut mamei lui un Porsche Panamera, care îi aparţinea tinerei. Ulterior a înstrăintat autovehiculul de lux, vânzându-l unei terţe persoane. M.S. Foto: C Tudor

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, înşelăciune, fals, uz de fals şi loviri sau alte violenţe, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din acelaşi municipiu.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu anul 2017 până în prezent, cel în cauză ar fi determinat mai multe persoane să practice prostituţia în mai multe ţări din Europa, precum Austria și Germania, înlesnind această îndeletnicire prin facilitarea şederii în aceste ţări şi prin promisiuni de acordare de protecţie.

De asemenea, cel în cauză ar fi falsificat pe un contract de vânzare-cumpărare, semnătura proprietarei unui autoturism, iar ulterior, prin această modalitate, ar fi înstrăinat autoturismul, cauzând un prejudiciu de aproximativ 25.000 de euro.
Pentru administrarea probatoriului, în cauză a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe sisteme de calcul, suporți de memorie și înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, după care, în cursul zilei de astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, anunţă IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.