Fiul patronului organiza ilegal petrecere în local!

0



În timpul unui control efectuat de polițiștii Secției 1 Pitești, la un restaurant de pe bulevardul Republicii, închis în perioada pandemiei, s-a constatat că era organizată o petrecere. Fiul patronului își invitase prietenii la chef, fără să țină cont de măsurile impuse de lege.


Poliţiştii au mers la local duminică în jurul orei 05:00. Când au intrat oamenii legii au găsit 19 tineri care petreceau în restaurant fără să țină cont de reglementările legale. „În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar toți cei prezenți au fost legitimați și sancționați contravențional.Au fost aplicate 19 sancţiuni în valoare totală de 15.500 de lei, tinerilor cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, care participau la evenimentul cu caracter privat, astfel încălcând măsurile de protecție individuală reglementate legal, prin nerespectarea distanțării fizice”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Petrecerea nu a fost organizată cu un prilej anume, fiul patronului dorind doar să se întâlnească cu prietenii lui la o băută!
Amendaţi că nu aveau declaraţii de deplasare
Tot duminică au fost verificate 161 de societăți comerciale din 100 de locații au fost verificate. Activitățile au vizat respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, a capacității spațiilor închise privind numărul de persoane, precum şi respectarea măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi. Cu ocazia verificărilor, reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale au fost instruiţi cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 43.500 de lei, după cum urmează: 176 de sancţiuni, în valoare de 27.000 de lei, au fost date ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, celro care nu purtau mască, iar 16 sancţiuni, în valoare de 1.000 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.0. M.Sandu  


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.