Arestat în timp ce făcea live pe Facebook

0
0



Petrecere mare într-o familie din comuna Merişani, sâmbătă seară. Cinci persoane care chefuiau au vrut să se laude în faţa cunoscuţilor lor cât de bine le merge şi au făcut un live. Cei din lista de prieteni au văzut nu doar cum petrec indivizii ci au asistat şi la descinderea poliţistilor care, în direct, au săltat un urmărit general, chiar cel care făcea transmisiunea.


Alin P., de 24 de ani, originar din comuna Porostia din județul Teleorman, locuiește de câțiva ani în comuna Merișani.  Tânărul a fost implicat în comiterea mai multor infracțiuni. Cea care i-a adus condamnarea este un furt comis în județul Arad, alături de alți doi complici,La comiterea faptei, cei trei au decuplat remorca unui autocamion ca să-l oblige pe șofer să coboare din cabină. Conducătorul auto, un cetățean bulgar, a lăsat ușa descuiată și hoții i-au furat portofelul cu actele și aproximativ 1.000 de euro. Judecătoria Arad l-a condamnat pe Alin P. la un an închisoare cu executare. În luna octombrie a acestui an, sentința a rămas definitivă. A fost emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoare, dar individul nu a fost găsit, fiind plecat în străinătate. De sărbători s-a întors acasă dar reușea de fiecare dată să le scape,ca printre degete, oamenilor legii care îl căutau. Alin P. mai este cercetat într-un dosar de trafic de minori de către poliţiştii din Caracal. În acel dosar a fost arestat preventiv aproximativ două luni, ulterior fiind plasat sub control judiciar.
Era dat în urmărire naţională
Sâmbătă seara, Alin P. , alias Alyn Spanyolu Legenda Vie, cum este cunoscut pe Facebook, a făcut o sesiune live pe contul de socializare. Pe filmare se vedea cum individul petrecea alături de alte patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie. De altfel, în direct individul li se adresa urmăritorilor, pe ritmuri de manele, povestindu-le cât de bine de distrează.  Unul dintre cei care îl urmăreau i-a anunțat pe oamenii legii. Polițiștii Secției Rurale Bascov împreună cu mascații din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au descins la casa din Merişani unde avea loc petrecerea. În momentul când oamenii legii au intrat în casă, transmisiunea live nu fusese încheiată astfel că arestarea a fost făcută „în direct”! Alin P a fost încătuşat şi luat de oamenii legii, fiind încarcerat la Penitenciarul Mioveni. „Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19” a declarat Florin Popa purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, despre descinderea colegilor săi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.