Ştiri de la IPJ

0



Organizau petrecere în memoria lui DJ Pascal
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au primit niște informații cum că la un local din centrul Piteștiului urmează să fie organizată o petrecere, pentru comemorarea lui DJ Pascal, găsit mort într-o cameră din Hotelul Magic în cursul săpătmânii. Oamenii legii au mers la restaurant acolo unde au fost găsite peste 50 de persoane. „Administratorul și personalul localului în cauză au fost avertizați cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, totodată fiind prelucrate şi prevederi privind respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, a capacității spațiilor închise privind numărul de persoane, precum şi respectarea măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi. Totodată, având în vedere că în interiorul localului au fost identificate, la acel moment, 57 de persoane, verificările continuă, pentru a se stabili dacă numărul de persoane aflat în locație depăsea procentul de ocupare admis de normele în vigoare, urmând să fie luate măsurile legale care se impun” declara Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Conducea o maşină radiată!
În ziua de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe Aurel P. un bărbat de 49 de ani, din localitatea Gilău, județul Cluj, care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că autovehiculul figurează radiat. Maşina, un Mercedes, avea numere de înmatriculre în Germania, iar verificările au stabilit că autovehiculul era radiat din circulaţie din luna februarie a anului trecut.
Beat, la volan!
Ionuț Nicolae S., de 36 de ani, din Curtea de Argeș, a fost oprit de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeș, în trafic, pentru un control, sâmbătă. Acesta conducea un autoturism pe strada Valea Măgurii din Albeștii de Argeş, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Etilotestul a arătat că cel de la volan era beat criţă, având 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal fiindu-i reţinut permisul de conducere pe durata cercetărilor. M.S.