Terenurile din zonele pădurii, verificate!

0
0

  • Primăria Piteşti face apel către proprietari



Toți proprietarii de terenuri din cartierele Găvana, Trivale, Negru Vodă, Mărășești, precum și a proprietarilor de terenuri forestiere din Pădurea Trivale și din Lunca Argeșului sunt rugați să completeze documentație privind terenurile pe care le dețin, incluse în intravilanul municipiului Pitești, în vederea obținerii avizului Gărzii Forestiere necesar pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Pitești. Cei vizați sunt proprietarii ale căror suprafeţe sunt în zonele de pădure sau în apropierea pădurilor. Aceştia pot intra pe site-ul Primăriei Pitești pentru a studia hărțile cu terenurile în discuție. 


„În vederea obținerii avizului Gărzii Forestiere necesar pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Pitești face un apel public pentru stabilirea proprietarilor terenurilor din zonele indicate, incluse în intravilanul municipiului Pitești. Pentru identificarea acestor terenuri și menținerea lor în intravilanul municipiului Pitești, pe site-ul Primăriei Pitești la secțiunea Anunțuri – “APEL PUBLIC P.U.G. ianuarie 2021” au fost atașate unele imagini cu extrasele din planul topografic, pe care vă rugăm să le consultați și să le analizați. Suprafețele terenurilor din zonele indicate se suprapun (total sau partial) peste limitele amenajamentelor silvice.” , anunţă administraţia locală.
Vor fi depistate construcţiile ilegale din zone silvice         
Cei care nu depun documentele necesare riscă să aibă probleme cu suprafeţele şi să le fie excluse din intravilan. De asemenea, vor fi făcute investigaţii cu privire la construcţiile ilegale.  „Menționăm că loturile de pădure fără scoatere din circuitul silvic vor fi excluse din intravilanul Municipiului Pitești, așa cum este specificat și la art. 7 alin (4) din Codul Silvic „ Este interzisă includerea pădurilor în intravilan”, iar cele construite pentru care nu se vor prezenta acte doveditoare, pot face ulterior obiectul investigațiilor Gărzii Forestiere. Având în vedere cele expuse mai sus, solicităm pentru aceste terenuri extrasele de Carte Funciară sau, după caz, actele aferente scoaterii din circuitul silvic din care să reiasă delimitarea acestora. Detalii suplimentare puteți obține adresându-vă telefonic Compartimentului Dezvoltare Urbană la nr. 0248-213994 int.202, sau direct la Centrul de Informare a Cetățenilor din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, str. Victoriei nr. 24, între orele: 07.30-15.30”, precizează reprezentanţii Primăriei Piteşti. M.S. 


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.