După puncte, în fieful campioanei!

1

  • CFR Cluj – FC Argeș, ora 20.30, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



După o serie de 11 rezultate pozitive, FC Argeș va încerca să obțină în această seară un nou rezultat bun care să o mențină aproape de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Echipa pregătită de cuplul de antrenori Andrei Prepeliță-Mihăiță Ianovschi va întâlni de la ora 20.30, în deplasare, pe CFR Cluj, campioana ultimelor trei ediții.


Confruntarea din Gruia va închide practic runda cu numărul 25 din Casa Liga 1 și este așteptată cu mult interes de fanii vulturilor. După victoriile obținute sâmbătă, de UTA la Mediaș, și Chindia, la Buzău, cu Universitatea Craiova, FC Argeș a căzut pe locul 9, cu cele 30 de puncte, obținute în 24 de etape, iar CFR Cluj se situează pe locul 2, cu 51 de puncte, la egalitate cu liderul Ligii I, FCSB. Cu o eventuală victorie, alb-violeții se pot apropia la doar trei puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Piteștenii trebuie să fie foarte atenți pentru că un eventual rezultat negativ i-ar apropia mai mult de zona fierbinte a clasamentului.
Fără Malele, la Cluj
Atât argeșenii, cât și ardelenii, au un moral bun înaintea acestui duel. Echipa noastră vine după o victorie obținută pe terenul celor de la Voluntari, în timp ce clujenii s-au impus în deplasarea de la Mediaș. Sub bagheta cuplului de antrenori Andrei Prepeliță – Mihăiță Ianovschi, FC Argeș are un parcurs de vis, bifând rezultate pozitive împotriva FCSB și Universitatea Craiova, două dintre candidatele la titlu. Piteștenii vor trebui să se descurce în acest joc fără atacantul Cephas Malele, golgheterul echipei. Vârful elvețian este suspendat pentru acest meci din cauza cumului de cartonașe. În confruntarea din prima parte a sezonului, CFR Cluj a câștigat la Pitești cu 2-0 prin dubla lui Rondon. Argeșenii sunt dornici de revanșă după eșecul din tur și vor să demonstreze că rezultatele de până acum nu sunt întâmplătoare.  M.D.


1 COMENTARIU

  1. Un meci greu, cu echipa campioană a ultimelor 3 ediții și probabil viitoare campioană. Are lotul cel mai bun, echilibrat și rezerve de lux pe toate posturile. Argesul are un grup bun, cu rezultate deosebite în returul campionatului. Vine după 4 victorii și un meci egal în deplasare. Sper să plecăm neînvinși de la Cluj și să menținem speranțele în acest final de sezon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.