Copil înecat cu crenvurști!

1
0



Un băiețel, care nu împlinise încă 4 ani, din comuna Hârseşti, a murit ieri, spre disperarea părinților săi. Micuțul s-a înecat cu crenvurști. Din nefericire medicii nu au putut face nimic să-l readucă la viaţă. Cazul a fost preluat de judiciariştii din cadrul Poliţiei Costeşti. Se fac cercetări pentru moarte suspectă, fiind întocmit dosar penal de ucidere din culpă.


Băieţelul provine dintr-o familie numeroasă, cu 5 copii. Este mijlociul, fiind al treilea ca vârstă dintre fraţii săi. Părinţii, o tânără, care nu a împlinit încă 27 de ani, şi concubinul acesteia de 30 de ani, sunt oameni sărmani. Ieri, cu puţin înainte de prânz, femeia le-a pus masa copiilor, dându-le să mănânce crenvruşti. Se spune că, în timp ce fraţii mâncau, mămica lor a ieşit în curte acolo unde o strigase concubinul. Nu se ştie exact cât a stat, dar când a intrat în casă l-a găsit pe băiatul, în vârstă de 3 ani şi 7 luni, în stare de inconştienţă. Speriată a strigat la soţ. Au sunat la 112 spunând că băiatul s-a înecat cu mâncare şi nu mai respiră.
S-au întâlnit pe drum cu ambulanţa
Părinţii nu au aşteptat sosirea ambulanţei. Au rugat un vecin să-i ducă la spital cu maşina şi cu copilul în braţe au pornit către Piteşti. Pe drum s-au întâlnit cu amulanţa Serviciului de Ambulanţă Argeş şi cu echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Medicul l-a preluat pe micuţ demarând manevrele obişnuite pentru a-l face să elimine bucata care-i obtura căile respiratorii. Au fost efectuate şi manevrele de resuscitare, din nefericire nu a putut fi readus la viaţă, fiind declarat decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie. Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale de la Poliţia Oraşului Costeşti au preluat cazul. Părinţii au fost duşi la audieri, la sediu. Se fac cercetări, decesul copilului fiind considerat moarte suspectă. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească în mod concert împrejurările în care a survenit decesul copilului, sau dacă moartea a survenit din neglijența părinților. M.Sandu



1 COMENTARIU

  1. D’apoi vezi, ca mult mai sanatoasa ar fi la scoala – lectia de prim ajutor, decat „numerologia” pe care o cerea … o „isteata” / inspector scolar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.