Consultanță gratuită pentru plata taxelor on-line!

0

  • Piteștenii pot scăpa de cozile de la ghișee



Piteștenii care nu se descurcă să-și plătească taxele din fața calculatorului au acum ocazia să învețe și să scape de cozile de la ghișee!. Totul datorită unor voluntari dispuși să ofere gratuit asistență pentru deprinderea și învățarea acestor proceduri.


Municipalitatea piteșteană îi invită pe toți cei care doresc să își deschidă cont pentru plata electronică a impozitelor și a taxelor locale sau care doresc să fie asistați pentru a-și achita on-line obligațiile către bugetul local să participe la sesiunile ce se desfășoară în fiecare luni, în intervalul orar 09:00 – 10:30, în incinta Casei Cărții. Inițiativa aparține unui grup de piteșteni care au organizat o acțiune de voluntariat condusă de Dan Drăguț.
Două tutoriale dedicate plăților
Doritorii sunt, așadar, așteptați, de astăzi, 29 martie, să beneficieze de consultanță și sprijin, oferite voluntar!. Municipalitatea este interesată să vină în sprijinul cetățenilor care au nevoie de îndrumare pentru a-și putea achita taxele și impozitele locale on-line. Treptat, pe măsură ce vor folosi mijloacele noi de informare și plată, cetățenii vor scăpa de cozile de la ghișee, pentru că nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la sediul direcției locale de taxe și impozite. Primăria Pitești reamintește cetățenilor că există și două tutoriale dedicate plății prin ghișeul.ro și prin platforma primăriei, pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.