Și-a violat nepoata de 13 ani!

0



Un recidivist a fost judecat după ce şi-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Cel care a dat totul în vileag este chiar fratele violatorului a cărui fiică fusese neprihănită. Instanţa a dat sentinţa definitivă, Ion Săceanu, de 43 de ani, din Curtea de Argeş, fiind ridicat de oamenii legii pentru a fi încarcerat.  El are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de zece ani!


La sfârşitul anului 2019, tatăl unei adolescente a început să aibă suspiciuni cu privire la virginitatea fiicei sale. Tatăl a ameninţat-o că o va duce la un consult ginecologic. Fiindu-i teamă de părintele său, fata i-a mărturisit totul. Astfel s-a aflat că în anul 2017 fratele tatălui, Ion Săceanu, acum de 43 de ani, a luat-o pe copila în vârstă de 13 ani şi a plecat cu ea la Piteşti. I-a promis fetei că îi va cumpăra un telefon nou cu prilejul sărbătorilor de iarnă. S-a ţinut de promisiune, luându-i copilei aparatul, numai că, înainte de a o duce acasă a mers cu ea la un hotel din Piteşti acolo unde a violat-o. După ce a avut loc actul sexual a ameninţat-o cu moartea dacă va spune cuiva ce a păţit şi i-a spus că pentru asta îi cumpărase telefonul. A dus-o acasă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Se pare că de atunci bărbatul a mai profitat de copilă, când a avut ocazia, mereu amintindu-i să nu spună cuiva despre cele petrecute. Când a aflat, tatăl fetei nu a stat pe gânduri! A sesizat Poliţia reclamându-şi fratele. Bărbatul a fost arestat preventiv şi a stat închis mai multe luni, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu.
Era recidivist
După aproximativ patru ani de la comiterea faptei, unchiul şi-a primit pedeapsa. El a fost judecat şi condamnat, în septembrie 2020, de Judecătoria Curtea de Argeş, instanţa de fond, la 10 ani închisoare cu executare. Inculpatul nu are dreptul de a comunica cu victima sau cu membri de familie ai acesteia, ori de a se apropia de acestea, nici dreptul de a se apropia la mai puţin de 100 m de locuinţa, şcoala sau alte locuri unde victima desfăşoară activităţi sociale, pe o durată de 5 ani, termenul urmând a curge după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după cum se precizează în sentinţă. Măsura suplimentară a fost luată de magistraţi la cererea victimei care se teme de unchi. Din cei 10 ani, inculpatului i se va deduce durata arestului preventiv şi al arestului la domiciliu de la 24.10.2019, la zi. Bărbatul a contestat decizia iar procesul s-a mutat la Curtea de Apel Piteşti. Săptămâna trecută, instanţa a dat hotărârea definitivă. Judecătorii au respins apelul şi astfel, inculpatul va trebui să execute cei 10 ani. Cel mai probabil, în hotărârea magistraţilor a cântărit foarte mult faptul că individul este recidivist. El şi-a ucis concubina în urmă cu mulţi ani şi a executat 11 ani de închisoare din cei 15 la care fusese condamnat. În anul 2012 a fost eliberat condiţionat, având un termen de reabilitare de şapte ani. După a  fost dată sentinţa Ion Săceanu a fost ridicat de poliţişti fiind încarcerat la Penitenciarul Mioveni. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.