Accident mortal, la Morărești!

0



Sâmbătă seara, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Morărești, a fost victima unui tragic accident rutier. Bărbatul, aflat la volanul unei Solenza, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind ud din cauza ploii și a ajuns pe contrasens, intrând sub remorca unui TIR. Șoferul a fost scos dintre fiarele mașinii de pompierii de la descarcerare. Ieri dimineață a murit la Spitalul Județean de Urgență Pitești din cauza leziunilor suferite.


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați de faptul că un grav accident rutier a avut loc pe DN 7, la Morărești. Florin Traian B., de 55 de ani, aflat la volanul unei Dacia Solenza, mergea dintre Pitești, către Râmnicu Vâlcea. Într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza, deși afară ploua și carosabilul era ud, și a intrat în coliziune cu remorca unui autotren parcat pe marginea șoselei.
În urma impactului, conducătorul auto , care era singur în autoturism, a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru extragerea sa. Impactul a avut loc chiar pe partea șoferului, acesta fiind rănit grav. Conducătorul auto a stat inconștient mai bine de jumătate de oră după impact, ulterior revenindu-și. Având în vedere situația, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Se spune însă, că cel de la volan mirosea a alcool. Florin Traian B. a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a se stabili cu certitudine dacă a consumat alcool. Era lovit la cap. A fost internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, acolo unde a decedat ieri dimineață. M.Sandu Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.