Pelici: ”Orice punct este bun”

0



Antrenorul principal al CS Mioveni, Alexandru Pelici crede că echipa sa a câștigat un punct important în meciul cu Craiova terminat 0-0, joi seara și spune că oaspeții au avut ocazii mai mari în acest joc.


”Dacă e să ne luăm după raportul ocaziilor clare de gol, Craiova a avut mai multe decât noi, trebuie să fim corecți, și, până la urmă, acest punct este un punct muncit și e bun.
Orice punct este bun. Am jucat cu echipa care își dorește foarte mult promovarea, o echipă foarte foarte bună și, așa cum am spus, au avut șanse mai multe decât noi. Am avut și noi șansele noastre, dar, per total, ne mulțumim cu acest punct și mergem înainte. Așa cum spuneam și înainte de joc, luăm fiecare meci în parte și încercăm să scoatem maximum din el. Apropo de defensivă, îi mulțumesc lui Eugen pentru declarația de dinaintea jocului, cu Zidul chinezesc. Și eu îl apreciez foarte mult, suntem colegi, am fost colegi la licență și îi doresc mult succes, și lui, și Craiovei, în cursa asta pentru promovare. Suntem o echipă , o echipă care face și faza de apărare, face și faza de atac, și uneori reușim să înscriem, alteori nu, uneori reușim să ținem poarta intactă, alteori nu.
Una peste alta, cu ocazii mai multe sau mai puține, suntem cu un punct câștigat și mergem înainte. Întotdeauna e de muncă. Am avut ocaziile de gol pe care nu le-am marcat, am avut situații în care poarta noastră a fost în pericol, pe care n-am reușit să le rezolvăm.
Deci e de lucru încontinuu. Sperăm să reușim să facem acest lucru și să acumulăm puncte. Lupta va fi atractivă. Am mai avut campanii de promovare cu echipele din Sibiu și niciodată, parcă, nu a fost atât de strâns. Se luptă pentru fiecare punct, pentru fiecare metru de pământ. E o îndârjire, dar astăzi cred că a fost și spectacol, pe lângă îndârjirea asta și… poate prea multe întreruperi ale jocului, dar au fost și faze frumoase și cred că a fost un joc atractiv” a declarant după remiza cu Craiova, Pelici. S.M.