Timpi de preparare:
Timp de preparare: 75 min
Gata în: 1 ore, 15 min
Ingrediente:
600 gr. carne de porc
1 kg varză proaspătă
4-5 linguri ulei
3-4 roşii
1-2 ardei graşi
sare
piper
10-12 boabe de piper
1 legatura mărar
1 lămâie sau o ceaşcă de borş
200 g smântână
Mod de preparare:
1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi. Se prăjesc bucăţile de carne în ulei, într-o cratiţă cu fundul mai gros. Se condimentează cu sare şi piper.
2. Varza se spală, se curăţă şi se taie fideluţă. Se presară cu puţină sare şi se căleşte în uleiul rămas de la prăjitul cărnii. Se adaugă roşiile curăţate de coajă şi tăiate felii, ardeii graşi tăiaţi cubuleţe, carnea prăjită şi piperul boabe. Se amestecă să nu se prindă de vas, se condimentează dacă mai este cazul şi cine doreşte poate adăuga zeamă de lămâie sau borş.
3. Se dă la cuptor şi se lasă la foc potrivit 40- 45 minute. Cu puţin timp înainte de a fi gata se adaugă mărarul tocat. Se serveşte imediat, cu smântână. ■
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525