S-au bătut după ce şi-au lovit maşinile

0



Și-au distrus mașinile în trafic, după care s-au luat la bătaie! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe cei implicați după un accident rutier.


Îmaraca VW Touareg care se deplasa dinspre cartierul Grui, condus de un bărbat de 46 de ani din comuna Mihăești a fost lovit de un autoturism marca Renault Megane condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Bughea de Jos. Conducătorul mașinii VW Touareg nu a acordat prioritate de trecere ieșind în fața mașinii Renault Megane care se deplasa dinspre comuna Bughea de Jos. Impactul fiind violent, acul vitezometrului mașinii de proveniență franțuzească a rămas blocat la 70 km/h. Cei doi conducători auto s-au dat jos din mașini și s-au luat la ceartă iar lumea s-a strâns ca la urs. “S-au luat la ceartă, parcă dacă se certau ei, se reparau maşinile. Nu ne mai facem bine! Oameni fără cap, ce pot spune altceva. Nu a acordat unul prioritate, aşa se face pe aici prin Grui, e la nimereală, la tupeu, la noroc… Au mai fost evenimente aşa, dar nu s-au certat sau bătut, se cunoşteau, au dau asigurarile, e normal aşa”, spune Ionel. Cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe scandalagii. La fața locului au ajuns multe echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, al Poliției Locale, Pompieri, Smurd, al Serviciului Județean de Ambulanță.
“Eram cu băieţelul la plimbare. M-am speriat. S-au luat la bătaie cei doi şoferi. Am plecat mai departe şi m-am uitat ce face lumea. Cred că pandemia asta ne-a înebunit pe toţi, altfel nu ştiu ce să zic. Dacă murea vreunul, se mai încingea tărâţa în ei? Oameni mari fără creier…”, spune Adelina. În urma accidentului rutier două victime au primit îngrijiri medicale, fiecare din câte un autoturism iar pasagera din Touareg a fost transportată la spital deoarece prezenta lovituri la nivelul capului. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă iar cei implicați în scandal au sancționați contravențional. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.